Da biste se prijavili na natjecanje Znanstvenik u meni!, trebate imati korisnički račun u aplikaciji za prijave na natjecanje koja je dostupna na prijave.znanstvenikumeni.org

Prijava

Posjetom na prijave.znanstvenikumeni.org i klikom na gumb Prijavi se, otvorit će se stranica za prijavu u korisnički račun:


Ako nemate korisnički račun, kliknite na poveznicu Registriraj se, a ako imate, unesite AAI@EduHR identitet i lozinku koju ste koristili za registraciju. Ako ste se prijavljivali na ZUM 2019. ili kasniji, vaši podaci za prijavu su još uvijek ispravni. Po uspješnoj prijavi, bit ćete preusmjereni na odgovarajuću stranicu.

Registracija

Ako nemate korisnički račun, trebate se registrirati. Klikom na Registriraj se na stranici za prijave, otvorit će se stranica za registraciju:

Za početak registracije, trebate unijeti svoj AAI@EduHR identitet (e-mail adresu na @skole.hr domeni koju Vam dodjeluje škola).

Po unosu AAI@EduHR identiteta, kliknite na Nastavak.

U idućem koraku ćete trebati unijeti e-mail adresu i broj mobitela za kontakt:

Ti podaci nam trebaju kako bismo Vas mogli kontaktirati u vezi Vaše prijave i natjecanja, a ne dijele se izvan Organizacije natjecanja i čuvaju se u skladu s našom Politikom privatnosti. Po unosu tih podataka, kliknite na Nastavak.

U posljednjem koraku ćete morati unijeti svoje ime i prezime, lozinku koju ćete koristiti za prijavu i izabrati jeste li učenik ili mentor:

Lozinka mora imati minimalno 8 znakova, od čega barem jedan broj ili posebni znak te ne smije biti laka za pogoditi (što definiramo kao jednu od 10 000 najčešćih lozinki na svijetu, v. Zabranjene lozinke).

Klikom na Nastavi, dovršit ćete registraciju. Nakon registracije, tražit će se potvrda Vašeg broja mobitela: unesite broj koji Vam stigne SMS porukom u aplikaciju kako biste potvrdili broj mobitela. Iz sigurnosnih razloga, prije potvrde broja mobitela neće biti moguće napraviti prijavu.

Daljnji resursi

Potencijalni problemi s registracijom i prijavom

Zabranjene lozinke